Als we nu voor de verandering eens van achteren naar voren begonnen ? Maandag om 21.30 uur sluit immers de tentoonstelling met schilderijen en keramiek van Katia Thienpondt in het Burgcentrum, maar je kan er ook vandaag en morgen nog heen van 15 tot 18 uur * Maandagavond is ook Kommil Foo te gast in Trefpunt. Ze brengen een aantal verrassingsgasten mee * In Vooruit is een uurtje later (om 22 uur) « Chinesisches Roulette » van Fassbinder te zien, maar zondagavond valt er ook reeds een film te bekijken. Een vrij recente zelfs: « Dead man walking » van Tim Robbins, met zijn vrouw Susan Sarandon (foto’s) in de hoofdrol. Gewoonlijk is Sarandon goed voor een onrustige nacht, maar hier speelt ze een non en je zal dus een beetje je fantasie moeten laten werken * Die ochtend speelt, niet in de krantenwinkel, maar in de Academie voor Taal en Letterkunde het Rachmaninov-trio muziek van… nee, niet van Rachmaninov. Dat zou te simpel zijn. Maar wel van Schnittke en Sjostakovitsj. Liefhebbers van de muziek van Rachmaninov moeten dus wachten tot het Sjostakovitsj-trio langskomt. (HLN, 5/7/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.