Het is vandaag 55 jaar geleden dat Romain werd geboren, het zoontje van de Franse zangers Michèle Torr en Christophe…

Alhoewel hij kort na de bevalling even naar de baby is komen kijken, weigerde de Franse zanger toch zijn liefdeskind te erkennen (*), dus kreeg Romain later de naam van Jean Vidal, waarmee Michèle Torr echter pas in 1969 zou huwen. Samen hebben ze ook nog een dochtertje (Emilie in 1973), maar na twintig jaar gaan ze uit elkaar. Op dat moment blijkt dat Vidal, die zogezegd de manager van zijn vrouw was, haar met een schuld van twintig miljoen Franse frank achter laat. In 1995 trouwt ze dan met Jean-Pierre Murzilli. Twee jaar later loopt ook dit huwelijk op de klippen, maar toch zijn de twee nog samen. Men zou kunnen stellen dat ze eindelijk gelukkig zijn, maar het geluk van Michèle wordt bedreigd door de ziekte van Romain, die aan multiple sclerose lijdt. De tachtigjarige zangeres zelf heeft onlangs ook een hartoperatie ondergaan. Murzilli van zijn kant sukkelt dan weer met zijn knie en misschien is ondertussen zijn been zelfs al geamputeerd!

Ronny De Schepper

(*) Volgens Christophe was het eigenlijk allemaal een promotiestunt van zijn toenmalige producer Jean Albertini (alias Jean-François Maurice), die toen ook de producer van Michèle Torr was. Tussen hen beiden was er werkelijk niets of als er al iets was, dan was het haat (sic). Toch, zo beweerde hij in 2012, zou hij het kind misschien toch hebben erkend indien die vent (ce mec) er niet zo op had aangedrongen. Sedertdien is er nooit meer een contact geweest tussen Michèle Torr en Christophe. Aldus nog steeds Christophe, al heb ikzelf een opname van Michèle Torr uit 2002 van zijn (overigens prachtige) nummer Les mots bleus. Zou ze dat nu echt kunnen zingen als er sprake was van haat?
Een jaar na de geboorte van Romain leerde Christophe Veronique kennen, de vrouw van zijn leven, zoals dat dan heet. Drie jaar later wordt hun dochtertje Lucie geboren. Alhoewel Christophe toegeeft dat hij alweer niet de ideale of zelfs maar een doorsnee vader is, gebruikt hij dat toch als voorwendsel om de jongen af te wimpelen: “Ik heb al een dochter, dus…” Na 28 jaar gaat het koppel toch uit elkaar. Zowel Christophe als Michèle Torr treden nog steeds op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.