Alex Windey opent vanavond zelf zijn tentoonstelling in het Koetshuis (Hoogpoort) met eigen kleinkunstnummers * Zondag gaat anderzijds de tentoonstelling van André Naessens in galerie Pluto (Plotersgracht) dicht. Of hij zwanenzang letterlijk met enig gekweel laat gepaard gaan, is ons niet bekend * Wie door en door klassieke muziek wil beluisteren die kan terecht in de Bijloke Festivalhal, waar de Nuove Musiche van Eric Lederhandler een symfonie van Haydn en een concerto van Beethoven spelen. Bij dat laatste staat de viool van Martha Abraham centraal. De prijzen van de tickets variëren tussen 500 en 1.100 frank maar het is voor een goed doel, zegt men (de kinderen van Sarajevo) en men krijgt er een receptie bovenop * Heel andere muziek komt op hetzelfde moment aan bod in Vooruit met het Prometheus Ensemble, dat werk brengt van Maurizio Kagel. Het is de Belgische première van « Variété », een werk dat naast musici ook circusartiesten en een stripteaseuse (foto) in de kijker wil plaatsen. (HLN, 30/5/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.