Contrabassist Nicolas Thys leerden we kennen bij « Compost » van het Muziek Lod en vanavond komen we hem om 21 uur tegen in Cocteau, terwijl Lod zelf (« het muziek » is foetsie) een uur later in Vooruit « Papalagi » voorstelt. Oorspronkelijk zou het de première zijn, maar blijkbaar is er iets mis gegaan, want die werd uiteindelijk een week uitgesteld. Dat maakt dat u vanavond gratis naar een try-out kan gaan kijken (morgen ook trouwens). « Papalagi » is gebaseerd op de toespraken van het Zuidzee-opperhoofd Tuiavii en op de reggaemuziek van Bob Marley. Dirk Verstockt regisseert een actrice (Nicky Aerts), een hiphopper (Yvan Kraz Bertrem), een danseres (Lazara Rosell Albear) en een dj (Grazzhoppa) * Muziektheater voor jongeren dus, en dat is ook het geval met « Frankenstein » van Hugo Matthysen (foto), dat om 19.30 uur wordt gebracht door Rhetorika uit Zele, als finale van het Oost-Vlaams toernooi voor jongerentoneel * Vanavond is de slothappening op de zolder in Arca en, zoals het past, brengt dat verrassingen en feestelijkheden met zich mee. (HLN, 21/5/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.