Vanavond krijgen we om 20.30 uur een laatste kans om « Mort Subite » te zien in Theater de WAANzin (Nieuwe Vaart). Dit is het slotstuk van de trilogie van Lucas de Bruycker (foto) over Stauffenberg. In 1991 deed hij zijn intrede in « Heden, Paradiso » en in 1993 kondigde hij reeds zijn dood aan in « Blue Tango ». Heden is het dus zover en de palliatieve zorgen worden verstrekt door The WAAN-zin Dancing Nurses * Het kamerkoor Soratea uit Gent gaat ook op reis naar de overzijde, zij het dan enkel de overzijde van de Noordzee. Om de Engelse luisteraars mild te stemmen brengen ze een overzicht van de Engelse religieuze muziek van de 16de eeuw tot nu. Om 20 uur kunnen ook de bewoners van het continent met dit programma kennismaken in de Sint-Jacobskerk * En we eindigen met wat meer wereldse muziek. Om 14.30 uur stelt Bart Herman in FNAC zijn nieuwste cd voor. Liefhebbers van An Pierlé zijn dan weer maandagavond op post om 20 uur in Vooruit. En een uurtje later brengen Les Confrères de Saint-Lazaire onvervalste Franse chansons in Trefpunt. (HLN, 12/4/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.