Deze namiddag geeft Fritz Van den Heuvel van twee tot vier een strip-workshop in FNAC. * ’s Avonds zijn er zigeuners te gast in de Democrazy. Om muziek te maken natuurlijk. * Zondagochtend is de wekelijkse wandelvoordracht in het Museum voor Schone Kunsten gewijd aan het naakt in de kunst. Zoals gewoonlijk is reserveren noodzakelijk (09/222.17.03). * Terwijl je toch in de buurt bent, kan je maar best eens binnenwippen in de tentoonstelling gewijd aan performance-kunstenares Marina Abramovic, want die gaat zondag onherroepelijk dicht. En het past bij het thema. * Zondagnamiddag, om 15 uur om precies te zijn, begint de derde editie van « Muziek om vrij te ademen ». Nieuw is dat deze reeks voortaan in de Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde plaatsvindt (nabij Sint-Jacobs). Als opening zijn tenor Yves Saelens, pianist Luc Devos en fluitist Barthold Kuijken voorzien. Deze laatste werd deze week nog getroffen door het smartelijk verlies van zijn vader, een graag geziene gast op concerten van zijn zonen. We zullen hem missen. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.