In een mum van tijd organiseerden de Gentse Stadsconcerten een extra evenement, dat helemaal aansluit bij de tijd van het jaar. Het Collegium Vocale zal vanavond om 20 uur onder leiding van Paul Van Nevel (foto Michiel Hendryckx via Wikipedia) liederen brengen die te maken hebben met de drie koningen. Dat gebeurt in de kerk van de Ongeschoeide Karmelieten (Burgstraat). Hopelijk hadden de koningen op hun verre tocht wél schoenen aan. * Pianist Filip Martens trekt in de Rode Pomp alvast zijn stoute schoenen aan en brengt er een « mengelconcert » met zowel Haydn als Rachmaninov. * De popliefhebbers kunnen in de Charlatan naar Soul Sucker en in de Democrazy naar de « drum’n’bass » van Robert Leiner. * En in de Kopergietery is Theater Zuidpool te gast met « Robert en Marcel ». Deze twee personages uit het succesrijke toneelstuk « Alles Liebe » van zo’n tien jaar geleden, worden opnieuw tot leven gewekt door Bob Snijers en Dimitri Dupont. Anneleen Cooreman zorgt voor de vrouwelijke inbreng. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.