« Het Zwanenmeer » (foto Alexander Kenney via Wikipedia) van Peter Tsjaikovski is één van de klassiekers van het dansrepertoire, altijd goed voor een vol huis. Eens kijken of dat vanavond ook het geval is, als het Ballet Classique de Paris er een voorstelling van brengt in het I.C.C. (Citadelpark) om 20.30u. De muziek is overbekend, het verhaaltje minder. Hoe de liefde van prins Siegfried voor de zwanenkoningin Odette wordt gecounterd door Odile, de zwarte zwaan en Rothbart de magiër, moet u vanavond zelf maar eens uitzoeken. Kaarten tussen 750 en 950 fr. Reserveren op tel: 07012,2.35.77. * Wie echter moe wordt van al dat gewemel, kan terecht in De Rode Pomp (Nieuwpoort), waar pianist Filip Martens en altviolist Diederik Suys te gast zijn. Zij spelen werk van Sjostakovitsj, Hindemith en onze landgenoot Victor Legley. Hier kosten de kaarten tussen 200 en 400 fr. – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.