Het zal morgen ook al 15 jaar geleden dat Rod Stewart (op dat moment 58) scheidde van zijn 24 jaar jongere bruid, het Nieuw-Zeelandse model Rachel Hunter.

Ze waren toen al zeven jaar uit elkaar (*), maar hadden wel twee kinderen (Renée en Liam). Over het huwelijk zelf zegt Rod Stewart in The Hamilton Spectator van 1 september 2015: “I married Rachel when she was too young. I should have known better. She was living in my shadow, she hadn’t done enough growing, it just took her a few years to admit it, it was seriously heartbreaking.”

Ronny De Schepper

(*) In die periode had Hunter een affaire met Robbie Williams. Even zag het er naar uit dat het tot een conflict tussen beide zangers zou komen, maar toen bracht Robbie “Swing when you’re winning” uit, waardoor Rod – die op dat moment herstellende was van zijn keeloperatie – op de idee kwam om ook eens een CD met nummers uit het American Songbook te proberen (hij dacht dat hij zijn oude nummers niet meer, of toch niet meer zo goed, zou kunnen brengen). Het werd een million seller en er zouden er nog drie, even succesvolle, volgen. Eind goed, al goed dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.