Vanavond begint er op Play4 alweer een reeks van “De slimste mens ter wereld”. Het lijkt elk jaar wel op een andere zender te zijn, maar dat is dus steeds dezelfde zender, hé mensen, die voortdurend van naam verandert. Ondanks het feit dat ik van de juryleden nu zo ongeveer de helft zelfs niet eens kén en bij de kandidaten is dat zelfs twee derden, kijk ik er toch weer naar uit. Wie zou vijf jaar geleden immers hebben kunnen voorspellen dat we aan een lichtgewicht als Olga Leyers zoveel plezier zouden beleven, al was het maar omwille van haar steeds korter wordende jurkjes…

Olga Leyers (13 september 1997) is de jongste van vier dochters van Jan Leyers. Tijdens de Vlaamse Televisie Sterren in april 2016 won ze de Rijzende Ster. In datzelfde jaar nam Leyers deel aan het programma De Slimste Mens ter Wereld op VIER, waar ze bij haar elfde deelname in de finale verloor tegen Kris Wauters. In de finaleaflevering op 22 december 2016 verloor ze van winnaar Gilles Van Bouwel en Eva De Roo, die het finalespel verloor. Tevens was Leyers in 2016 te zien in het televisieprogramma Boxing Stars. Leyers deed dat jaar ook mee aan het spelprogramma Het grootste licht op VTM. (Wikipedia)

Een gedachte over “Vijf jaar geleden: Olga Leyers in “De slimste mens”

  1. Of hoe ons kent ons er weer eens voor zorgde dat iemand makkelijk gelanceerd werd in een bepaald wereldje. Het gebeurt niet alleen in de politiek, maar ook in de showbizz.
    Wij kijken al jaren niet meer naar DSM wegens teveel voorgekauwde moppen, manipulatie van de uitslag, voortrekken van bepaalde deelnemers enz …
    Uitgemolken formule waar we onze kostbare tijd niet meer willen aan verspillen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.