Tatiana Loguinova studeerde piano bij Leonid Brumberg in Moscou. Na de val van het communistische regime kwam ze naar Gent om daar klavecimbel te studeren bij John Whitelaw. Daarna volgde ze ook nog een opleiding pianoforte, terwijl ze zich voor klavecimbel ging vervolmaken bij Davitt Moroney en Kenneth Gilbert. Ondertussen geeft ze ook les aan de Gentse academie en de Antwerpse kunsthumaniora.

Uit het voorafgaande mag men niet afleiden dat ze erg heeft geleden onder het regime. In een interview op haar eigen website schrijft ze: “I was blessed and privileged to be born and brought up in Moscow as an only child in a highly cultural family. Thanks to my wonderful parents, I received the best of official and private music and art high classical education and had an invaluable opportunity to grow up among the intellectual and cultural richness of Moscow and St-Petersburg in those days . Every single moment of my childhood was filled with art and became an excellent and profound base for later development.”

Die website is overigens vooral gewijd aan de kunstfotografie die ze ook beoefent.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.