Melissa Cassiman was een celliste, die meespeelde in het stuk “Alfonso” van De Vieze Gasten, samen met Mong Rosseel en Moniek De Beun. Groot was dan ook mijn verwondering dat, toen ik voor het vervolg van haar carrière op zoek ging op het internet, ik vaststelde dat ze bij een esoterisch coaching bureau was terecht gekomen, namelijk Your Body and Mind in de omgeving van Brussel. Enfin, “terecht gekomen” is niet het juiste woord, aangezien het eigenlijk een zaak is die ze is opgestart samen met haar man Alexandre Kenny. Verder heb ik ook nog teruggevonden dat ze op een aantal platen van Axelle Red is te horen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.