Het is al tien jaar geleden dat de jonge wielrenner Frederiek Nolf (foto’s de Wielersite) overleed tijdens zijn slaap in de nacht van 4 op 5 februari 2009, vermoedelijk aan hartproblemen. De 21-jarige renner verbleef op dat moment in Qatar, waar hij met zijn team van Topsport Vlaanderen deelnam aan de Ronde van Qatar.

In 2007 had hij de Memorial Philippe Van Coningsloo gewonnen en in 2008 werd hij vierde in de Vlaamse Havenpijl, achtste in het dernycriterium van Waregem en dertiende in de Tour de Vendée. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.