Gisteren was het vijftig jaar geleden dat Elvis Presley trouwde met de bijna 22-jarige Priscilla Beaulieu.

Priscilla was de dochter van een Amerikaanse luchtmachtofficier die gestationeerd was in West-Duitsland in de periode dat Elvis ook in militaire dienst zat. Eigenlijk heette ze Priscilla Ann Wagner, maar haar biologische vader, James Wagner, kwam vlak na haar geboorte om het leven. Haar moeder hertrouwde met Paul Beaulieu.
Elvis Presley ontmoette haar toen ze pas 14 jaar oud was (!), maar Elvis bleef acht jaar lang met haar uitgaan totdat ze met hem wilde trouwen in 1967. Het huwelijk zelf zou daarentegen slechts zes jaar stand houden. Wel genoeg om een dochter op de wereld te zetten: Lisa Marie, die later op haar beurt o.m. met Michael Jackson zou trouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s