Het is vandaag al vijftien jaar geleden dat de Canadese actrice Lois Hooker (die haar naam terecht veranderde in Maxwell) in Australië is gestorven. Zij is onsterfelijk geworden als de vruchteloos steeds naar James Bond hongerende miss Moneypenny. In de Bond-films ziet ze er met haar gebetonneerde Fabiola-kapsel inderdaad onappetijtelijk uit, maar in werkelijkheid kon ze toch best verleidelijk uit de hoek komen (zie foto).

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.