De Westvlaams-Armeense sopraan Michaela Karadjian (foto YouTube) begon haar zangstudies zowaar aan de beroemde Academia di Santa Cecilia in Rome, waarna ze haar eerste prijs behaalde bij Louis Devos in Brussel. Daarna behaalde ze haar Hoger Diploma bij Bernardette Degelin in Antwerpen. Ze repeteerde in de Rode Pomp en was daar dan ook vaak te gast. Zo ook als voorbereiding op de Elisabethwedstrijd 1996, maar ze slaagde er niet in de halve finale te bereiken.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.