Gavin Carr is een sympathieke, maar helaas niet erg briljante roodharige bariton uit Londen die tijdens de tweede Elisabethwedstrijd voor zang (1992) door de mand viel en dat vier jaar nadien nog eens overdeed. Ook dan geraakte hij niet in de halve finale. Waarna hij zich (met meer succes) op een dirigentencarrière ging richten.

So Gavin Carr is now Music Director of the Bournemouth Symphony Chorus, Bath Minerva Choir, and Founder-Director of Chorus Angelorum. Since mid-2018, he is also Chorus Master of the Philharmonia Chorus. He has guest conducted with the BBC Symphony Chorus and the London Symphony Chorus as well as the Philharmonia Chorus, and in September 2017 was appointed to the vocal faculty of the Royal Academy of Music, where he currently teaches classes in English Song and the Oratorio repertoire. His schedule includes opera and concert performances in Europe and further afield, workshops and masterclasses across the UK, and affiliations with colleges such as Chetham’s School of Music, Hawkwood College, and Bath Spa University. He is the brother of composer Paul Carr. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.