Laurence Albert (foto Facebook) is een Afro-Amerikaanse bas die in de positieve zin verraste bij het dubbele Requiem (Mozart en Fauré) dat Rudolf Werthen in april 1993 liet horen in het Gentse KMC. Daarna hoorde ik hem nog eens in “Open doek” (begin 1994) met een uitstekende vertolking van de aria van Filips II in “Don Carlo” en in april van hetzelfde jaar ook nog eens in het “Stabat mater” van Rossini, alweer met Werthen. Maar allicht is hij het beste in “Porgy and Bess”, waaruit hij samen met Sharon Coste en het BRTN-Filharmonisch Orkest o.l.v. David Charles Abell fragmenten vertolkte in 1997.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.