De Nederlandse wielrenster Lonneke Uneken (foto Hoebele via Wikipedia) pakte de slotrit in de Healthy Ageing Tour na een heldhaftige solo op en rond de VAM-berg. Emma Norsgaard (Den) werd tweede op 1’14”, vóór Lisa Brennauer (Dui). Ellen van Dijk (Ned) eindigde vierde op 1’29” en haalde daarmee de eindoverwinning binnen. (Sporza)

Lonneke Uneken (Winschoten2 maart 2000) had in 2018 reeds twee etappes en het puntenklassement gewonnen in de Healthy Ageing Tour voor junioren. In 2019 behaalde Uneken een derde plaats in de wegwedstrijd voor beloften tijdens de Europese kampioenschappen wielrennen in Alkmaar. Een jaar later werd ze zelfs tweede in Yorkshire. Ze is zoals zovele Hollandse wielrenners en -rensters afkomstig uit het schaatsen. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.