De Nieuw-Zeelander Greg Henderson, vijf jaar geleden nog zesde in de International Presidency Turkey Tour en 155ste in de Ronde van Frankrijk, viert vandaag zijn 45ste verjaardag. Hij is ondertussen wel gestopt bij Lotto-Soudal (foto Erik Westerlinck), waar hij zich vooral verdienstelijk maakte als onderdeel van de sprinttrein voor André Greipel. Na het ontslag van Marc Sergeant en Herman Frison werd hij gepolst als ploegleider, maar bij mijn weten heeft hij nog niet toegezegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.