Bulgarije heeft een traditie van bassen: Giuseiev, Ghiaurov en natuurlijk Boris Christoff. Zelf was ik niet erg onder de indruk van Peter Daliysky (°1963) in The Cardiff Singer of the World op 19/6/91. Vooral dan zijn versie van “La calumnia”. Maar de beroepskritici zagen hem echt als een jonge Christoff. Alleen wilden ze hem “back to the gym” sturen. Op de vraag of dat nu gemeend was, antwoordde een jurylid: “You have to be a sportsman to be a singer these days”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.