Malgorzata Armanowska, op bovenstaande foto van Wagant1949 op Wikimedia links naast haar lerares Halina Mickiewiczówna, werd geboren in Polen in 1951. U leest het goed: het brave kind was veertig toen ze deelnam aan de Cardiff Singer of the World op 19/6/91. Voor mij persoonlijk zei dit al genoeg. Het Zarzuela-fragment van Obradors hoefde zelfs niet eens meer. Op YouTube is ze te vinden met een aria uit “Sosarme” van Haendel, maar vooral met Poolse folksongs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.