Het is al tien jaar geleden dat Joost Buysschaert naar alle Germanisten uit ons jaar de mededeling verspreidde dat Malou de Bondt is overleden: “Beste jaargenoten. Zo kort na de wensen van geluk en gezondheid, moet ik helaas triest nieuws melden. Wie herinnert zich niet de genereuze, goedlachse Malou De Bondt? We wisten dat ze zwaar ziek was; ze had al een paar keer met spijt gemeld dat ze niet naar de reünies kon komen. Malou heeft de strijd moeten staken. Van Mia Thuysbaert verneem ik dat ze op 14 december begraven is. We zullen met genegenheid aan haar blijven denken.” Op bovenstaande foto ziet men Malou als zangeres van het gelegenheidsmeidengroepje op het feest van de Germaanse in 1973.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.