Romy Kasper (foto Axel VH) werd geboren in Förlingen (Nedersaksen) op 5 mei 1988. Zij is actief op de baan en op de weg en rijdt voor Jumbo-Visma. Tussen 2013 en 2016 reed ze voor de eveneens Nederlandse wielerploeg Boels Dolmans en van 2017 tot 2019 voor het Italiaanse Alé Cipollini. Vanaf 2020 reed ze voor Parkhotel Valkenburg.

Met haar ploeg RusVelo werd Kasper 5e op het WK Ploegentijdrit in Valkenburg in 2012 en ze evenaarde deze prestatie met haar ploeg Boels Dolmans Cycling Team in Ponferrada in 2014. Ze werd 31e op het WK op de weg in Richmond in 2015. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.