Tof dat de “Flikken” WC-madam Paula Van Damme in de bloemetjes hebben gezet (De Gentenaar p.15). Ik heb ook fijne herinneringen aan deze dame in de tijd dat ik nog concerten moest bijwonen in ijskoude kerken. Dan kon ik tijdens de pauze bij haar terecht voor een kop warme koffie uit haar thermos. Later, als ik journalist af was, zag ik haar nog een paar keren tijdens “Jazz in’t Park“. Het was altijd een zeer hartelijk weerzien. Paula was 75 toen ze vijf jaar geleden afscheid nam als WC-madam tijdens de laatste Flikkendag in Gent. Ik hoop dat ze nog altijd in goede gezondheid is en volop van het leven kan genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.