De Australische wielrenster Grace Brown (foto Hoebele via Wikipedia) schreef de Oxyclean Classic Brugge-De Panne op haar naam. Ze reed in de finale weg uit een elitegroepje, waar de snelle vrouwen te veel pokerden. Emma Norsgaard werrd tweede, Jolien D’hoore derde en Lotte Kopecky vierde. (Sporza)

Grace Brown (Camperdown7 juli 1992) won in 2018 de tijdrit tijdens Oceanische kampioenschappen. Een jaar later won ze het Australisch kampioenschap tijdrijden en de derde etappe van de Tour Down Under. (Wikipedia)

Op 7 oktober 2020 heeft ze de Brabantse Pijl op haar naam geschreven. De 28-jarige Australische kwam solo aan in Overijse. Vorige zondag was ze nog als tweede geëindigd in Luik-Bastenaken-Luik. In La Doyenne beet Grace Brown haar tanden stuk op de solo van Lizzie Deignan, maar zo ver liet ze het niet komen in de Brabantse Pijl. In de laatste ronde in en rond Overijse ging ze op en over vluchter Lauren Stephens. (Sporza)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.