De Deen Andreas Kron (foto Jérémy-Günther-Heinz Jähnick via Wikipedia) heeft de eerste etappe in de Ronde van Catalonië gewonnen. De aanwinst van Lotto-Soudal was de snelste van een kwartet. Lotto-Soudal heeft blijkbaar een abonnement op de Catalaanse opener in Calella, want twee jaar geleden was Thomas De Gendt de sterkste vluchter. (Sporza)

Andreas Lorentz Kron (Albertslund1 juni 1998) werd Keizer der Junioren in 2016. In 2018 won hij de derde etappe en het jongerenklassement van de Flèche du Sud. In 2019 won hij de 2e etappe van de Orlen Nations Grand Prix en in 2020 het jongerenklassement van de Ronde van Saoedi-Arabië en de 5e etappe van de Ronde van Luxemburg. Na die overwinning in de trui van de continentale ploeg Riwal, kreeg hij een contract aangeboden bij Lotto-Soudal. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.