Ludovic Robeet (foto Nicola via Wikipedia) schoof na 60 kilometer mee met de vlucht van de dag in Nokere Koerse en loste zijn gezellen een voor een, Damien Gaudin in de laatste 2 kilometer als laatste. De sprintersploegen kregen zich in een harde koers met veel kasseien niet georganiseerd. (Sporza)

Ludovic Robeet (Nijvel22 mei 1994) is de zoon van oud-wielrenner Patrick Robeet. In de tweede etappe van de Flèche du Sud van 2014 was Robeet dicht bij een overwinning: in een sprint met drie werd hij geklopt door Gaëtan Bille. In het eindklassement werd hij derde. Een maand later werd hij elfde in het eindklassement van de Koers van de Olympische Solidariteit. In 2019 won hij de 4e etappe in de Internationale Wielerweek Coppi & Bartali. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.