Martin Van Den Bossche (foto Erik Westerlinck), de gewezen beroepsrenner uit Hingene, viert vandaag zijn tachtigste verjaardag. Zijn Wikipedia-pagina is een beetje te armzalig om hier over te nemen en op de site van zijn tegelbedrijf staat daarentegen een bijdrage van Johny Vansevenant, die dan weer veel te lang is om hier over te nemen, maar die ik wel kan aanraden om er eens een kijkje te gaan nemen. (Zou dat tegelbedrijf er gekomen zijn omdat het fameuze “jaar teveel” van Martin Van Den Bossche in 1974 bij de Italiaanse ploeg Jolly Ceramica was?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.