Trek-Segafredo heeft het ploegenspel perfect gespeeld in de slotrit van de Tour des Alpes-Maritimes et du Var. Vluchter Gianluca Brambilla (foto Filip Bossuyt via Wikipedia) zette Bauke Mollema, tweede in de stand, in een zetel in het peloton. De Italiaan loste in het slot al zijn medevluchters en behaalde zelfs nog de eindzege. De vorige leider, Michael Woods, werd tiende in de rituitslag en eindigde op die manier op de tweede plaats. Mollema werd derde. (Sporza)

In 2009 werd Gianluca Brambilla (Bellano22 augustus 1987) derde op het Italiaanse kampioenschap op de weg voor beloften en won hij het eindklassement van de Ronde van Friuli-Venezia Giulia. Tijdens de zestiende etappe van de Ronde van Spanje 2014 werd hij na een handgemeen met de Rus Ivan Rovny uit koers genomen. In 2016 won hij zowel in de Ronde van Italië als in de Ronde van Spanje een etappe. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.