Een minder gekende gewezen beroepsrenner uit Leuven, Paul Collaer, viert vandaag zijn zeventigste verjaardag. Vaak gaat er achter dergelijke korte carrières een tragedie schuil. Zo lezen we op de Wielersite over hem: “In 1973 clubkampioen plus vele ereplaatsen in onder andere de Ronde van Spanje waar hij in dienst reed van de ploeg Rokado waaronder een 5de plaats in dienst van Gerben Karstens. Daarna gestopt (op 30/6/1974) door het verlies van zijn zoontje omdat hij dit niet kon verwerken.” (foto Christian Laureys)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.