Favoriete Grace Brown van Team BikeExchange werd in het Australische kampioenschap tijdrijden voor vrouwen overruled door Sarah Gigante (foto Granada via Wikipedia), nog zo’n gigantisch talent van Down Under die eerder het nationale Santos Festival of Cycling won. (Het Nieuwsblad)

Sarah Gigante (6 oktober 2000) rijdt sinds 2020 bij de Amerikaanse wielerploeg Team Tibco-Silicon Valley Bank. Gigante won in 2019 op achttienjarige leeftijd het Australisch kampioenschap op de weg vóór Amanda Spratt en Sarah Roy. In 2020 wist ze al het Australisch kampioenschap tijdrijden te winnen. In december 2020 won ze zilver op het eerste wereldkampioenschap E-sports. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.