Nederland heeft al twee wereldtitels te pakken op het WK veldrijden in Oostende. Bij de beloften rondde Pim Ronhaar (foto Axel VH) immers een solo succesvol af. Timo Kielich vulde ook het Belgische mandje met een eerste medaille: brons. Zilver was voor favoriet Ryan Kamp. (Sporza)

Pim Ronhaar (20 juli 2001) werd Nederlands en Europees kampioen veldrijden in het seizoen 2018-2019. Een jaar later werd hij belofte. Zijn beste resultaat in dat eerste seizoen bij de beloften was een derde plaats op het Nederlands kampioenschap. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.