Met Beter is er licht toont Paul Demets ons de staat van de samenleving – en die is voos. Veertien gedichten die stap voor stap, schijnbaar gezapig, voor wie leest ongemakkelijk, de uitvluchten, de redenen, het niet-handelen en het handelen blootleggen – de hypocrisie van het sociale tonen. Samen de afgrond in, maar niet nadat er vernietigd is.

‘We slikken meer in dan onze klanken, terwijl de muziek
wordt vernietigd.’

Beter is er licht verscheen bij Druksel op 126 exemplaren, 100 genummerde voor de handel en 26 geletterde gereserveerd voor de uitgeverij, alle door de auteur gesigneerd. De bundel werd gezet uit de Lucida Bright, het papier Bio Top 90g, gedrukt door Graphius te Gent. Het boek meet 21 op 25,5 cm, 14 gedichten, recto gedrukt, 36 p.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.