John Gilbert Colman komt altijd verrassend uit de hoek. Herinner u zijn compositie voor honderden saxofoons of de muziek die hij schreef voor de toneelstukken van Oud Huis Stekelbees. 25 jaar geleden was zijn nieuwste project La Motta, een zevenkoppig orkest, aangevuld met de Santorellis, een groep acrobaten en goochelaars. Samen brengen ze sedert gisteren en dat nog tot en met 10 februari « Chez la Motta », telkens om 20 uur in het zaaltje naast het muziek- en theatercafé Trefpunt op het Sint-Jacobspleintje. Men wil hiermee de sfeer oproepen van de verdwenen cabaret- en variététheaters met hun rode pluche, vergulde versieringen en goedkope erotiek. Waar lange benen in zwarte netkousen de werkman laten dromen van betere oorden. Er wordt drie weekends na elkaar gespeeld (telkens op donderdag, vrijdag en zaterdag). Let op : deze voorstelling in ’t Trefpunt is niet gratis. Men betaalt 300 frank voor een kaartje. Reserveren kan op tel. 09/233.66.77.

Referentie
Ronny De Schepper, De sfeer van rode pluche, Het Laatste Nieuws 26 januari 1996

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.