Het is al tien jaar geleden dat de beloftevolle Zuid-Afrikaanse wielrenster Carla Swart is omgekomen tijdens een trainingsrit in haar geboorteland. Ze werd van de weg gemaaid door een vrachtwagen (foto’s de Wielersite).

Swart woonde al 8 jaar in de VS en was in 2008 de eerste (in het universiteitscircuit) die in één seizoen titels in alle disciplines veroverde: weg, piste, mountainbike én veldrijden. Swart had na twee seizoenen bij MTN-Qubeka pas voor HTC-Highroad getekend. (sporza.be)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.