Kata Blanka Vas (foto Hoebele via Wikipedia) heeft na Bredene ook de cross in Gullegem op haar naam geschreven. Ze reed in de eerste ronde weg, niemand zag de Hongaarse kampioene nog terug. Sanne Cant verloor de sprint om de tweede plek van de Nederlandse Inge van der Heijden. (Sporza)

Bij afwezigheid van de Nederlandse top stond er in Bredene geen maat op de Hongaarse Kata Blanka Vas. Cant eindigde tweede, Alicia Franck mocht als derde mee op het podium na een beklijvend sprintje tegen Clara Honsinger. (Sporza)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.