Het is vandaag de twintigste verjaardag van Angourie Rice, zo staat er in mijn agenda. En er staat bij: “het meisje uit The Nice Guys“, want ik ken mezelf natuurlijk. Ik zet zoiets in mijn agenda en een paar weken later weet ik al niet meer, wie dat is. Maar denk je nu dat die opmerking over The Nice Guys mij ook maar iets vooruit helpt?

Angourie Rice is afkomstig uit Melbourne. Haar vader, Jeremy Rice, is regisseur en haar moeder Kate is schrijfster. Haar zusje Kallioppe acteert ook. Voor ze met haar gezin naar Melbourne verhuisde, woonde ze ook in Perth en München.

Als kind acteerde Rice in verscheidene korte films. Op twaalfjarige leeftijd maakte ze haar filmdebuut in de Australische sciencefictionthriller These Final Hours. In 2016 brak ze door in de Hollywoodfilm The Nice Guys, waarin ze aan de zijde van Ryan Gosling en Russell Crowe acteerde. Enkele maanden na de release van The Nice Guys verwierf Rice ook een rol in de superheldenfilm Spider-Man: Homecoming uit 2017 (Wikipedia).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.