De immer goedlachse Nederlandse veldrijdster Annemarie Worst (foto Hoebele via Wikipedia) viert vandaag haar 25ste verjaardag. Ik wou alleen dat ze een beetje duidelijker sprak, zodat ik ook haar interviews zou verstaan…

Annemarie Worst (Nunspeet19 december 1995) is een Nederlandse wielrenster, die vooral actief is in het veldrijden en op de mountainbike (er is ook nog een zwemster met dezelfde naam). In het veldrijden werd ze in Bieles op 28 januari 2017 wereldkampioene bij de beloften. Vanaf september 2017 rijdt ze voor de ploeg ERA-Circus (later 777). Vanaf maart 2018 rijdt ze met Ladies Cycling Team De Adelaar ook een wegprogramma. Op 4 november 2018 werd ze in Rosmalen Europees kampioene veldrijden. (Wikipedia)

Na de corona-lockdown heeft ze met een machtige sprint bergop de Koppenbergcross op haar naam geschreven. Na twee tweede plaatsen in Gieten en Ruddervoorde kon ze nu wel haar landgenotes Lucinda Brand en Yara Kastelijn vloeren. Lotte Kopecky maakte indruk met een elfde plek. (Sporza)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.