In de periode vóór Fons Mariën op mijn blog zijn populaire “leestips” publiceerde, schreef hij er ook reeds een tweehonderdtal voor de website “Lezers tippen lezers”. Enige tijd geleden is deze website opgehouden met bestaan en het zou spijtig zijn om deze kleine pareltjes te laten verloren gaan. Daarom probeer ik er elke dag ééntje weer op te vissen. (RDS)

De engelenmaker is het eerste dat ik van Stefan Brijs lees. Het is een krachtig en bevreemdend verhaal over een eigenaardige fertiliteitsdokter die zich als het ware in de plaats van god wil stellen door mensen te klonen. Een moeilijk onderwerp over wetenschap (kunstmatige bevruchting, klonen…) en religie, de ethische grenzen van experimenten e.d. Een boek dat je niet onberoerd laat.

Fons Mariën, 31/10/2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.