Lisa Brennauer (foto Geof Sheppard via Wikipedia) heeft de Madrid Challenge op haar naam gezet. De Duitse van Ceratizit-WNT Pro Cycling had na de tijdrit de leiderstrui overgenomen van Lorena Wiebes. Deze viel haar nog aan in de laatste rit, waarin heel wat bonificatieseconden te verdienen waren, maar Brennauer hield stand. (Sporza)

Op 24 september 2014 werd Lisa Brennauer (Kempten, 8 juni 1988) wereldkampioene tijdrijden in Ponferrada in Spanje. Bij de wegrit voor vrouwen werd ze tweede in de eindsprint. In 2013, 2014 en 2015 werd ze tevens wereldkampioene ploegentijdrit met Specialized-Lululemon (het laatste jaar onder de nieuwe naam Velocio-SRAM). Ook werd ze diverse keren Duits kampioene tijdrijden en op de weg. In 2015 won zij de Nederlandse etappekoersen Holland Ladies Tour en de Energiewacht Tour.(Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.