Op 5 november gaan tal van tentoonstellingen dicht in Gent. We gaan dus trachten de komende week daarvan een overzicht te geven, omdat dit voor vele mensen toch herfstvakantie is en een bezoekje aan zo’n tentoonstelling is dan een welkome afleiding. Over “de magie van de edelsmeedkunst” in het Museum voor Sierkunst in de Breydelstraat (foto Wernervc via Wikipedia) hebben we het al eens gehad, maar deze prestigieuze tentoonstelling verdient een tweede vermelding, zeker omdat men op de valreep (met name morgen om 10.30 uur) nog eens een gecommentarieerde rondleiding kan meemaken. Een echte buitenkans om wat deskundige uitleg op te steken bij deze tentoonstelling, die uniek is. Niet alleen om de schitterende voorwerpen die er te zien zijn, maar vooral omdat ze uit particulier bezit komen en dus na de sluitingsdatum opnieuw in de anonimiteit verdwijnen. Let op: je moet wel inschrijven (09/267.99.99). Voor de prijs (150 frank) moet je het alvast niet laten. (RDS in HLN van 28/10/2000)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.