De Wielersite vermeldt dat de renner Paul Orban vandaag tachtig wordt. Ik had nog nooit van hem gehoord, dus ging ik even kijken en toen viel ik helemààl achterover.

Deze renner wordt namelijk de Hongaarse nationaliteit toebedeeld en toch zou hij in 1965 en 1966 voor de West-Duitse profwielerploeg Rüberg hebben gereden. Dat lijkt me wel heel merkwaardig. Helaas wordt er verder helemaal niets over hem vermeld, dus ik wend me dan maar naar jullie, lezers van mijn blog. Is er iemand die ook maar iets over deze renner kan vertellen?

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.