Sean Ono Lennon werd geboren op dezelfde dag als zijn vader. Net als zijn halfbroer Julian zou hij in de muzikale voetstappen van zijn vader treden, maar zonder het minste succes. Als hij niet de zoon van zijn vader was, zouden zijn muzikale bijdragen ongetwijfeld onopgemerkt zijn gebleven.

16 sean lennon

Een gedachte over “Sean Lennon wordt 45…

  1. In de dagen dat de Rode Loper nog werd uitgezonden, trad Sean Lennon op, op de Gentse Feesten op de Beestenmarkt. Puur uit interesse als Lennonfan stond ik op de eerste rij. Slecht was dat niet, Maar inderdaad er zijn meerdere bandjes die zo spelen.
    Waarom ik de Rode Loper hierbijsleep? Gewoon omdat een van die leuke dames mij aansprak en enkele vragen stelde, waardoor ik weeral eens met mijn kop op TV kwam. Ik moet nog ergens een copietje hebben liggen…..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.