Nog maar een paar dagen geleden heb ik bericht over het feit dat het zeventig jaar geleden was dat de strip “Peanuts” begon te verschijnen. Het is echter slechts na twee dagen dat het hondje Snoopy voor het eerst in de strip opduikt. Meteen zou hij zijn baasje Charlie Brown (altijd al voorbestemd om de underdog te zijn) en de andere personages in populariteit zodanig overvleugelen dat vele mensen (waaronder ook ikzelf) de strip “Snoopy” zouden noemen en niet “Peanuts”.

36 Pluizesnuit

Ronny De SchepperP.S. Voor opgroeiende pubers: in mijn tijd vielen meisjes bij bosjes voor je als je een Snoopy-fan was (en ik moest dat niet eens veinzen, ik wàs het ook echt, met een sleutelhanger die altijd aan mijn broek hing, boekjes, de plaatjes van The Royal Guardsmen enz.). Ik weet natuurlijk niet of de tijden nu niet gewijzigd zijn (“harder” geworden), maar ik zou het in geval van nood toch maar eens proberen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.