Lizzie Banks (foto Hoebele via Wikipedia) heeft de vierde etappe in de Giro Rosa op haar naam geschreven. In de langste etappe schudde de Britse haar Sloveense medevluchter Eugenia Bujak in het slot nog af. Annemiek van Vleuten zit nog wat steviger op de troon met een door haar behaalde derde plek. (Sporza)

In de Ronde van Italië voor vrouwen 2019 won Elizabeth Banks (Malvern7 november 1990) al de achtste etappe naar Maniago door op tien kilometer voor de finish weg te springen uit een kopgroep. Haar ploeggenote Leah Thomas werd tweede op een halve minuut. Ze reed toen voor Bigla Pro Cycling, dat halverwege het seizoen 2020 verder ging als Paule Ka. In 2018 reed ze bij het Amerikaanse United Healthcare Women’s Team. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.