Michael Woods (foto Connor Mah via Wikipedia) heeft de derde etappe in de Tirreno-Adriatico naar zijn hand gezet. Na een tweestrijd met Rafal Majka won hij in een spurtje. Woods wordt ook meteen leider en beloont zo het harde werk van zijn team EF. 

Michael Woods (Ottawa12 oktober 1986) was aanvankelijk een atletiek-beoefenaar, meer bepaald over halve fond-afstanden. Daarna schakelde hij over naar het wielrennen, eerst bij wat kleinere ploegen op Amerikaanse bodem maar in 2017 maakte hij de overstap naar Cannondale-Drapac Pro Cycling Team, dat uitkwam in de UCI World Tour. In dienst van deze ploeg won hij in 2018 de 17e etappe van de Ronde van Spanje door in de laatste halve kilometer Dylan Teuns achter zich te laten en solo aan te komen op de Oiz. Hij werd dat jaar ook tweede in Luik-Bastenaken-Luik en derde op het wereldkampioenschap op de weg. In 2019 werd hij vijfde zowel in Luik-Bastenaken-Luik als in de Ronde van Lombardije. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.