Geoffrey Pearce is een Canadese hoornist die naar België kwam om deel uit te maken van het Nationaal Orkest van België. Hij ging daar halfweg de jaren tachtig weg om zich aan kamermuziek te wijden. Toen ik hem ontmoette op 10/9/95 tijdens een concert op de Kouter, vertelde hij me dat hij eraan dacht natuurhoorn te leren.

Daarna heb ik nooit meer iets van hem gehoord tot ik, op zoek naar een foto, hem in 2007 weer tegenkom als lid van het bekende gezelschap Harmoniemusik (samen met Janna Hüneke, flute; Sarah Devonald, oboe; Mark Lacey, clarinet; Alec Forshaw, bassoon en Paul Guinery, piano) en dat dankzij de website van Jonathan Burton, waar ik ook deze foto heb geleend.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.