Attila Valter (foto CCC) heeft de Ronde van Hongarije op zijn naam geschreven. In de slotrit naar Kékestető legde de Hongaar beslag op de etappezege en stelde daarmee de eindwinst veilig. De nog jongere Quinn Simons en Damien Howson werden tweede en derde. (Wielerflits)

In 2018 werd gewezen mountainbiker Attila Valter (Csömör12 juni 1998) Hongaars kampioen bij de beloften op zowel de weg als de tijdrit. Een jaar later won hij vier koersen waaronder het Hongaars kampioenschap tijdrijden en de 9e etappe van de Ronde van de Toekomst. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.