De contratenor Dominique Visse (foto YouTube) was eerst koorknaap in de Notre Dame de Paris en deed daarna orgel- en fluitstudies aan het conservatorium van Versailles. Hij is te horen op de verzamel-cd van “Les Arts Florissants”, in “King Arthur” in Gent en als Satirino in de Muntschouwburg-versie van Francesco Cavalli’s “La Calisto”, zoals gedirigeerd door René Jacobs in april 1993. Met zijn leren jekker ziet hij eruit als een jongere (en dan nog relatief gesproken!) versie van die père Gilbert die prins Laurent heeft getrouwd. In die outfit liepen Frank Pauwels en ikzelf hem eens tegen het lijf op de Gentse Korenmarkt. En in het echt bleek hij even sympathiek te zijn als hij overkwam op televisie in o.a. “De Laatste Show”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.